Mededeling omtrent "WMC speaker" emails

Ik voel toch even dat ik moet reageren op de mailtjes die sinds 16 januari 2008 bij mij thuis binnen komen. Wat is er aan de hand, het WMC in Kerkrade zoekt een nieuwe stadion speaker en er wordt door diverse mensen gevraagd of dit niet iets voor mij is.

Ik heb er volgens mij de capaciteiten niet voor want er zit een groot verschil tussen een taptoe speaker en een WMC speaker ik weet zeker dat ik dat laatste niet kan.

Daarnaast zijn er nog een aantal persoonlijke afwegingen.
De mensen die mij kennen weten dat er paar dingen belangrijk zijn in mijn leven. Dat zijn naast mijn vrouw en onze kinderen namelijk onze kleinkinderen.
Een van die laatstgenoemden is op één van de wedstrijddagen jarig in 2009.
Deze Opa gaat dan echt niet uit Friesland voor zijn persoonlijk succes terwijl een van zijn kleindochters haar verjaardag viert.

Ik vind mezelf meer een taptoe speaker, daar voel ik me “als een vis in het water”.Ten slotte, ik heb nooit naar een evenement gesolliciteerd. Ik ben tot nu toe er altijd voor uitgenodigd en dat wil ik zeker zo houden. Ik dank alle mensen die mij deze prachtige klus gunnen, in het bijzonder Theo Brens die via Hyves een vrienden pagina voor mij heeft opgezet die inmiddels gesteund wordt door bijna 200 vrienden. Daar ben ik absoluut trots op, maar voor de duidelijkheid solliciteren naar de functie van “ WMC Speaker met harde stem en zachte G ” doe ik zeker niet.


Eeuwke van der Wal
Leeuwarden, 21 januari 2008