Hoe kom je aan een Taptoe Speaker?

Sommige Speakers zijn aangesloten bij een korpspromotor en die kun je boeken als je als organisatie een korps boekt bij deze promotor.
Er zijn professionals die het presenteren als vak hebben. Ze zijn ook heel goed in het presenteren van Taptoes als ze de juiste achtergrond hebben. Je boekt ze meestal bij een artiestenbureau.

Er zijn ook Taptoe Speakers die nergens te boek staan en die je via “horen en zeggen” te pakken moet zien te krijgen.
Ik behoor(de) tot die laatste categorie en dat past niet meer in het digitale tijdperk waarin wij nu met z’n allen leven, vandaar deze website.

Daar waar ik op Taptoes het publiek op een korte, onderhoudende en informatieve manier informeer over het gereedstaande korps wil ik u dat op deze digitale manier over mij zelf doen.

Uitgangspunt voor mij is altijd dat het publiek, de korpsen en de organisatie een mooi evenement beleven, dan zijn we met z’n allen echt “een avondje uit”.
Mijn taak is dat op een prettige manier te laten verlopen zonder me daarbij zelf
belangrijker te voelen dan de eerder genoemden.

Veel plezier bij het “doorspitten” van deze site. Wilt u iets kwijt schrijf vrijuit in m’n gastenboek. Mocht u contact willen klik op de daarvoor bestemde button. Stel uw vraag en u krijgt z.s.m. antwoord.

Groeten,

Eeuwke van der Wal
Leeuwarden.