Aanbevelingen

Korps promotor Chris Versnel:
“Eeuwke is voor organisaties precies de juiste persoon om hun evenementen aan elkaar te praten: ervaren, altijd goed voorbereid door daags voor een taptoe de websites van de deelnemende korpsen nog even te bezoeken op zoek naar laatste nieuwtjes en leuke weetjes om in z’n aankondigingen te verwerken. Zelf afkomstig uit de korpswereld met daardoor ook de nodige kennis van zaken, uiteraard een vlotte babbel en daarnaast ook nog eens bereid met een organisatie mee te denken”.


Jochem Baltjes voorzitter van de Ondernemers Vereniging Leeuwarderadeel, welke organisator is van de jaarlijkse Taptoe in Stiens:
Eeuwke van der Wal, een taptoespeaker: deskundig en dynamisch, die weet waar hij over "speakt". Reeds 5 jaar " de Speaker " voor de Taptoe in Stiens, welke jaarlijks door de ondernemersvereniging OVL wordt georganiseerd en waar ieder jaar weer, topbands " acte de précense " geven.

Ineke de Meer, secretaris stichting Muziekevenementen Harkema, organisatie Taptoe Harkema
Eeuwke van der Wal: reeds 10 jaar de stem van Taptoe Harkema.
Deze staat van dienst vormt een aanbeveling pur-sang. De organisatie van Taptoe Harkema kenmerkt haar speaker als: zaakkundig, charmant, coöperatief, oprecht en een liefhebber in hart en nieren van muziek en show.
Persoonlijk ben ik van mening, dat Eeuwke meer is dan “de taptoespeaker”.
Tijdens taptoes en evenementen weet hij zijn publiek ongedwongen, onderhoudend en informatief door het programma te leiden. Voor mij is Eeuwke van der Wal een welbespraakt en goed gastheer tijdens onze taptoe in Harkema en…in de toekomst misschien ook tijdens uw evenement.

Theun de Vries, voorzitter Stichting Taptoe Leeuwarden:
"Eeuwke van der Wal is al vele jaren voor mij en velen met mij het gezicht van de Taptoe Leeuwarden geworden. Zonder hem geen echte Taptoe Leeuwarden. Waarom zult u vragen. Wel, Eeuwke is in mijn ogen niet de beste spreker, maar wel de beste speaker bij taptoes. Hij presenteert op zijn geheel eigen wijze het evenement, maakt zo nu en dan een kwinkslag en schaamt zich niet als een woord verkeerd wordt uitgesproken. Vraag in dit geval maar eens aan hem hoe het woord "choreografie" moet worden uitgesproken.....

Maar bovenal weet Eeuwke, als man uit het wereldje en als oud-lid van het Pasveerkorps, waar hij over spreekt en wat hij presenteert. Geen standaard teksten, maar altijd actuele informatie, soms op het laatste moment bij de deelnemende bands gehoord. Niet alleen voor Taptoe Leeuwarden een onmisbare kracht, maar zeer zeker ook voor uw Taptoe!"